Левски ще изиграе последната си проверка на малтийска земя днес.

...
Левски ще изиграе последната си проверка на малтийска земя днес.
Коментари Харесай

Левски слага точка на малтийските проверки

Левски ще изиграе последната си инспекция на малтийска земя през днешния ден. "Сините " ще се изправят против третия в шампионата на Рицарския остров Гзира Юнайтед.

Срещата стартира от 18:00 часа и ще бъде излъчена непосредствено в ефира на DIEMA SPORT 2 . Ще можете да я гледате и непосредствено онлайн на новата платформа PLAY DIEMA XTRA .

В този мач наставникът Делио Роси би трябвало да заложи най-вече на играчите, които счита да употребява като титуляри през пролетния дял от шампионата. Очаква се бразилската звезда Ривалдиньо още веднъж да не играе, тъй като би трябвало да навакса във физически проект.

Досега в Малта Левски се показа нерешително. "Сините " победиха австрийските Волфсбергер и Флоридсдорфер, само че паднаха тежко от локалния Хибърниънс и приключиха наедно с различен тим от острова Флориана.

В последната си контрола те трябваше да играят с Локомотив Тбилиси, само че грузинците трансформираха проектите си и по този начин остана аварийният вид за дуел с още един малтийски тим.

Левски възобновява присъединяване си в родния шампионат с домакинство на Ботев на 18 февруари от 17:30 часа. Дотогава "сините " ще се готвят в домашни условия, откакто във вторник се приберат от Малта.

От през днешния ден дейните хора със пристрастеност към спорта ще имат достъп до най-новата абонаментна стрийминг услуга на Нова Броудкастинг Груп – PLAY DIEMA XTRA, която обезпечава безграничен достъп до каналите от пакета DIEMA XTRA - DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 онлайн и в HD качество.

Новата платформа обезпечава извънреден мобилен достъп до атрактивната спортна стратегия, налична с пакета DIEMA XTRA: всичко от българското футболно състезание, британските Premier League,FA CUP, Carabao Cup и Championship, българските волейболни шампионати, най-хубавия баскетбол в света от NBA, Формула 1,професионален бокс, WWE и още доста първокласно спортно наличие.

Един от огромните спортни акценти на месеца - тенис шампионатът от сериите ATP World Tour 250 DIEMA XTRA Sofia Open в „ Арена Армеец “, също може да бъде гледан извънредно през новата платформа от през днешния ден до 11 февруари. В този интервал приложението ще бъде налично гратис за всички фенове на качествения спорт в България, като за това се изисква само регистрация на http://play.diemaxtra.bg.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР