Левски ще бъдат на тръни до четвъртък. Както е известно,

...
Левски ще бъдат на тръни до четвъртък. Както е известно,
Коментари Харесай

Левски на тръни до четвъртък за Михайлов

Левски ще бъдат на тръни до четвъртък. Както е известно, титулярът Николай Михайлов получи контузия при гостуването на Лудогорец и се наложи да бъде сменен наложително от Пламен Андреев. Това се оказа един от основните моменти в дуела, който в последна сметка приключи със загуба – 1:2. Андреев направи едно впечатляващо избавяне, само че в случай че имаше повече опит, то можеше и да не се стигне до попадението на Сотириу в последната минута, написа " Мач Телеграф ".

До този миг младокът бе титуляр в мачовете от шампионата за Купата на България, само че в тях „ сините “ срещнаха най-вече противници от Втора лига. Освен това на скамейката в множеството случаи бе Николай Михайлов, с цел да може Станимир Стоилов да има известна застраховка. Сега обаче обстановката е радикално друга, тъй като Андреев ще би трябвало да бъде титуляр в елита, което се обрисува, в случай че Михайлов не се възвърне до дербито с Локомотив Сф в събота.

Резерва на 19-годишният вратар пък ще бъде Йоан Загоров, който към момента е малолетен – на 16 години. Михайлов мина през вчерашния ден прегледи, а на „ Герена “ се надяват, че ще излезе нещо дребно. Точната диагноза обаче ще стане ясна през днешния ден. Почти несъмнено е, че Ники ще почива най-малко до четвъртък, което пък слага под въпрос и присъединяване му в дуела с „ червено-черните “.

На „ Герена “ се отхвърлиха от опцията да се подсилят с още един умел вратар в лицето на Мартин Луков. Стоилов избра да даде късмет на Андреев, за който се твърди, че е страховит гений. „ Докато съм треньор повече няма да привличаме вратари извън! “, безапелационен бе той. Стоилов даже издигна Андреев за втори капитан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР