Левски се събуди. Сините удариха ЦСКА с 2:0 в първия

...
Левски се събуди. Сините удариха ЦСКА с 2:0 в първия
Коментари Харесай

Левски БУШ-онира ЦСКА-София с 2:0

" Левски " се разсъни. " Сините " удариха ЦСКА с 2:0 в първия полуфинал за Купата на България на националния стадион " Васил Левски ". Така отборът на Делио Роси към този момент е с единия крайник на финала, защото " Левски " бе алегоричен посетител в мача и има две попадения на непознат терен.

В воин за " сините " се трансформира някогашният състезател на " алените " Серджио Буш. Той избухна с по един гол при започване на двете полувреме. Първо голаджията засече центриране на Габриел Обертан в 7-ата минута. След това ЦСКА се опита да отговори, само че този път не се получиха нещата за " алените ". Единственият деен в техния тим Ервин Джеси имаше нещастието да се контузи, а също така той бе изведен от стадиона с кола за спешна помощ. За страдание лекарите имат подозрения, че глезенът на състезател е строшен.

В началото на втората част Буш вкара и втори гол за " Левски ". Отново Обертан бе помощник, а този път Серджио осъществя с глава. Буш можеше да забие и хеттрик, само че нацели гредата, а по-късно още един път тя избави ЦСКА.

До края ЦСКА още веднъж се опита да отговори, само че няколко пропуща направиха Рафаел Енрике и Хеан Бланко. Трябва да се означи и, че " алените " бяха без титулярите си Фернандо Каранга, Кирил Десподов, Станислав Манолев и Жеферсон.

Така " Левски " има голям задатък преди реванша, който е на 25 април още веднъж на националния стадион " Васил Левски ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР