Левски се изправи пред нов проблем, след като през последната

...
Левски се изправи пред нов проблем, след като през последната
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Сайтът на Левски не работи от часове

Левски се изправи пред нов проблем, откакто през последната седмица беше разтресен от разнообразни промени в ръководството на клуба, които доведоха до напускането на треньора Станимир Стоилов и хората от неговия щаб.

От понеделник вечерта почитатели на " сините " се оплакват, че нямат достъп до формалния клубен уебсайт. Повечето от тях се тормозят, че клубът може да е станал обект на хакерска офанзива, откакто част от организациите на последователите заеха страната на Стоилов в спора. Те желаеха Наско Сираков да подава акциите и да си тръгне. В противоположен случай заплашиха с разнообразни дейности от своя страна.

При отваряне на страницата levski.bg и тази заран се появява надпис: Error establishing a database connection. Това е един от най-честите проблеми в интернет уеб сайтове и обвързван с така наречен " Бял екран на гибелта " (White Screen of Death или WSoD), отбелязва " Блиц ". При сходно състояние онлайн страницата става недостъпна освен за потребителите, само че и за админите на уеб страницата.

Интересното е, че интернет магазинът на Левски, който е част от формалната страница на " сините " към момента е наличен за искащите да го посетят. Работи и уеб сайтът на клубната академия на Левски.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР