Левски се е отказал от 35 000 евро, за да

...
Левски се е отказал от 35 000 евро, за да
Коментари Харесай

Левски се е отказал от 35 000 евро, за да се отърве от Борислав Цонев

Левски се е отказал от 35 000 евро, с цел да се отърве от Борислав Цонев, твърди „ Мач Телеграф”. „ Сините” разтрогнаха през вчерашния ден контракта си с халфа, а до този миг се стигна след куп договаряния и отстъпки от страна на клуба.

В началото на годината управлението на Левски привика халфа и брат му Радослав и изиска от тях да понижат заплатите си. Близнаците прибират по близо 20 000 лв. на месец с бонусите по договорите си, което е извънредно доста на фона на финансовата рецесия, която тегне над „ Герена”. Двамата обаче са били твърди и не са поискали да се откажат и от стотинка от това, което вземат.

В последните дни пристигна и офертата от Черноморец Одеса за Борислав Цонев. „ Моряците” направиха предложение от 35 000 евро за халфа, чийто контракт изтича в края на сезона. „ Сините” незабавно са приели. Близнакът обаче отхвърля да премине в украинския клуб. Поради тази причина обаче се постанова от Левски да се откажат от трансферната сума, която под една или друга форма да отиде в джоба на Цонев, с цел да има трансфер. На „ Герена” взеха решение, че е по-добре да пуснат футболиста, само че да се отърват от огромната му заплата.

Борислав Цонев ще получава по 15 000 евро в Черноморец. Очаква се през днешния ден той да подпише публично своя контракт.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР