Левски със сигурност ще привлече нов вратар през зимата. Това

...
Левски със сигурност ще привлече нов вратар през зимата. Това
Коментари Харесай

Левски дава 40 000 евро за достоен конкурент на Пламен Андреев

Левски сигурно ще притегли нов вратар през зимата. Това ще е измежду главните цели на " сините " в идния трансферен прозорец. Столичани към този момент са влезнали в контакт с набелязан състезател под рамката, разбра " Тема Спорт ".

Това е стражът на Пирин (Благоевград) Максим Ковальов. От " Герена " са подготвени да дадат на " орлетата " до 40 000 евро за правата на играча и % от бъдеща продажба за 23-годишния украинец. Благоевградчани обаче са склонни да се разделят с един от най-хубавите си футболисти за 75 000 от европейската валута, колкото е и откупната му уговорка, защото положението на клуба не е по никакъв начин положително.

На този стадий Левски не са дали финален отговор, като в това време се оглеждат и за други разновидности. Такива пазарлъци с Пирин имаше и през предходната зима, когато " сините " се разминаха с халфа Чебрайлс Макрецкис, който по-късно през лятото мина в унгарския гранд Ференцварош като свободен сътрудник.

Последният мач на " сините " за годината бе против Ботев Враца (1:0) и точно от този отбор е другият набелязан вратар. Става въпрос за колумбиеца Федерико Бариос, който се пребори с конкуренцията на капитана Красимир Костов и е първи избор под рамката за Христо Янев. Договорът на 27-годишния пазач, както и този на Ковальов, е до юни и от лятото ще станат свободни сътрудници. От " Герена " държат да привлекат вратар тази зима и ще би трябвало да платят за него.

С взимането на нов пазач ще се наруши традицията под рамката да бъде младеж, израснал на " Герена ", която бе стартирана от Станимир Стоилов. През този сезон Николай Костов лиши лентата от ръката на 18-годишния Пламен Андреев, който сподели по-късно съществени съмнения и бе изпаднал в дупка. Във Враца младокът изигра мощен дуел и избави столичани от нов разочароващ резултат. Николай Михайлов пък изненадващо не бе в групата и с това ясно се загатна, че 35-годишният вратар е към края на кариерата си. От началото на сезона той бе под рамката в едвам три дуела в шампионата. Своя късмет в първия тим още чака Иван Андонов.

" Левски на левскарите ": Омръзнаха ни ехидните, мъгляви и потвърдено лъжливи обещания!

Стартира подписка за придобиването на акциите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР