Левски съобщи, че клубът е изплатил 1.15 млн. лева от

...
Левски съобщи, че клубът е изплатил 1.15 млн. лева от
Коментари Харесай

Левски плати 1.15 млн. лв. от дълга към НАП

Левски заяви, че клубът е изплатил 1.15 млн. лв. от главницата по дълга към Национална агенция за приходите. Останалата част от главницата ще бъде погасена до април. Това се твърди в на сините.

От „ Герена “ оповестиха и за изплатени 800 хиляди лв. към снабдители и сътрудници на клуба. В позицията се показва, че от май 2023 година насам клубът заплаща регулярно всички настоящи отговорности – Данък добавена стойност, налог общ приход и осигуровки и по този метод не натрупа никакви нови отговорности.

„ Ръководството на „ Левски “ твърди всички последователи, че прави всичко допустимо в най-кратки периоди финансовите отговорности да бъдат дефинитивно позволени. Благодарим Ви за поддръжката, която оказвате на клуба и тима. Нашият млад тим се нуждае от вас “, се споделя още в известието.

Любопитно е, че това са към 30% от парите, които сините получиха от транфери през зимата. В известието не се показва какво ще се прави с останалата част от парите. Нито какъв брой е точната сума, която е получена в клуба от. Сините продадоха Роналдо, Уелтон, Жереми Петрис и Дарлан.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР