Левски разкри следващия елемент от своята специална графика, посветена на

...
Левски разкри следващия елемент от своята специална графика, посветена на
Коментари Харесай

От Левски разкриха още един елемент от специалната графика за Гунди

Левски разкри идващия детайл от своята специфична графика, отдадена на 80-годишния празник от рождението на легендата на клуба Георги Аспарухов. Символът, който ще бъде в горния десен ъгъл, е отдаден на трите шампионски трофеи на Гунди, извоювани през 1965, 1968 и 1970.

Ето какво пишат в своята " Facebook " страница " сините ":

" В своята блестяща, само че трагично и прибързано прекъсната кариера, Георги Аспарухов става три пъти първенец на България с ПФК " Левски ". Легендарната деветка печели първата си купа през 1965 година, когато " сините " надвиват в борбата с Локомотив (София).

Три години по-късно - през 1968, Гунди е част от състава, който печели десетата шампионска купа в историята на " Левски ". Триумфът идва по допустимо най-сладкия метод, откакто ЦСКА " Червено знаме " е изпреварен с три точки в крайното класиране.

Упражнението се повтаря и през 1970 година Тогава " сините " още веднъж надвиват в разногласието с безконечния си противник и стъпват на върха. За страдание, третата купа се оказва и последната в кариерата на Георги Аспарухов като футболист на ПФК " Левски ".

Именно с шампионските титли от 1965, 1968 и 1970 година е обвързван и признакът, който ви разкриваме през днешния ден - този в горния десен ъгъл на графиката, отдадена на 80-годишнината от рождението на Гунди ".
 Топузаков: За нас е тласък, че ще играем пред цялостен стадион, би трябвало да покажем лицето на Левски
Топузаков: За нас е тласък, че ще играем пред цялостен стадион, би трябвало да покажем лицето на Левски

Старнши треньорът на Левски приказва преди гостуването на Левски на Ботев (Пловдив)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР