Левски пусна виртуални билети за срещата-реванш от плейофите на турнира

...
Левски пусна виртуални билети за срещата-реванш от плейофите на турнира
Коментари Харесай

Левски пусна виртуални билети за реванша с Айнтархт, събраните средства ще бъдат дарени на семействата на четиримата загинали привърженици

Левски пусна виртуални билети за срещата-реванш от плейофите на шампионата Лига на конференциите против Айнтрахт Франкфурт, а събраните средства ще бъдат дарени на фамилиите на починалите четирима последователи на тима след първия мач от конкуренцията в София предишния четвъртък.

Запалянковците починаха в резултат на пътно-транспортен случай след дуела на Националния стадион " Васил Левски " на връщане към Габрово.

" В четвъртък Левски гостува на Айнтрахт в решителната борба за влизане в групите на Лигата на конференциите, а Вие още веднъж имате опция да демонстрирате своята морална поддръжка към обичания тим, взимайки си виртуален билет за дуела.

Те ще са с цена 10 лв., като всички събрани средства от тях ще отидат в помощ на фамилиите на починалите в злополука наши последователи ", се споделя в формалното известие на клуба.

От Левски ще конфигурират и огромна видео-стена на стадион " Георги Аспарухов ", на която ентусиастите на " сините " ще могат да проследят реванша против Айнтрахт на 31 август (четвъртък) от 21:30 часа.

Първата среща приключи 1:1.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР