Левски пусна в продажба виртуални билети за контролите по време

...
Левски пусна в продажба виртуални билети за контролите по време
Коментари Харесай

Пуснаха в продажба виртуални билети за контролите на сините

Левски пусна в продажба виртуални билети за контролите по време на зимната пауза. Проверките ще бъдат предавани онлайн на клубната платформа на " сините ".

ЕТО И СЪОБЩЕНИЕТО НА ЛЕВСКИ ДО ФЕНОВЕТЕ:

" Левскари,

след паузата без футболни страсти, Левски започва своята зимна подготовка и пред отбора предстоят поредност от контроли по време на лагера в Хърватия.

Отборът ще изиграе пет контроли по време на зимния си предварителен лагер в Умаг, Хърватия, като " сините " ще бъдат край брега на Адриатическо море от 14 януари до 3 февруари 2021 година

Първата инспекция е планувана за 20 януари против словенския " Домжале ". На 23 януари " Левски " излиза против " Бачка Топола " (Сърбия). На 27 януари " сините " играят против словашкия " Слован " (Братислава). На 30 януари е планувана инспекция против различен словенски отбор - " Олимпия " (Любляна). На 2 февруари " Левски " излиза в последната си контрола в Хърватия - против босненския " Сараево ".

" Сините " се прибират в София на 3 февруари, а последната инспекция преди началото на пролетния полусезон в Първа лига е против " Спортист " (Своге) на 7 февруари.

" Сините " почитатели ще имат нова опция да показват по какъв начин се обича един тим постоянно и на всички места, като от през днешния ден всеки последовател ще може да поддържа клуба, закупувайки си виртуален пакетен билет за всички другарски срещи на отбора. Цената на талона е 10 лева, а закупуването му подсигурява както морална, по този начин и финансова поддръжка към обичания отбор.
 Контролите на Левски ще се излъчват онлайн в клубното приложение
Контролите на Левски ще се излъчват онлайн в клубното приложение

" Стриймингът ще е наличен единствено в мобилната апликация "

Талоните могат да бъдат закупени в формалния магазин на " ПФК Левски " на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ", в цялата мрежа на Eventim, както и онлайн!

Припомняме, че ЛЕВСКИ ТВ ще предава онлайн в клубното приложение всички контроли, които отборът ще изиграе до края на лагера в Хърватия. Стриймингът ще е наличен единствено в мобилната апликация, която може да изтеглите изцяло гратис в дните преди първия дуел, с цел да си гарантирате бърз и сигурен достъп до опцията да гледате своите любимци в идните инспекции.

За устройства на Apple от тук:

За Android устройства от тук:

За Huawei от тук:

Подкрепи отбора и вземи своя пакетен билет! Един за всички, всички за " Левски "! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР