Левски проявява засилен интерес към халфа на румънския шампион ЧФР

...
Левски проявява засилен интерес към халфа на румънския шампион ЧФР
Коментари Харесай

Левски си хареса шампион в Румъния

Левски демонстрира засилен интерес към халфа на румънския първенец ЧФР Клуж Александру Йоница, научи ТОПСПОРТ . 24-годишият футболист играе като дясно крило, само че може да работи отляво на офанзивата, както и зад нападателя.

" Сините " ще би трябвало да платят трансферна сума, в случай че желаят да си обезпечат подписа на офанзивния състезател. Договорът му с Клуж изтича през лятото на 2022 година.
 Левски демонстрира интерес към румънския бранител Стелиано Филип
Румънски национал попада в трансферните проекти на Левски

" Сините " се насочиха към Стелиано Филип

В последно време Йоница е мощно подложен на критика от треньора си Дан Петреску. Халфът бе демонстративно изваден още в 35-ата минута на мача за Купата на Румъния против Астра. В последните 4 срещи на своя тим от локалното състезание един път остана неизползвана запаса, а в останалите три - отвън групата. Известно е, че сред Александру и треньорът му има търкания от много време насам, което може да се окаже определящо за бъдещето му в Трансилвания.

В шампионата Алекс има 23 мача, 12 от които като титуляр и два гола.
 Снимка 420954
Източник:

ЧФР Клуж купи Йоница от Астра (Гюргево) през зимата на 2018 година. Офанзивният халф оказа помощ на тима да стане първенец през предишния сезон. Играл е още за Рапид (Букурещ). Има 1 мач за националния тим на Румъния.

ТОПСПОРТ към този момент осведоми, че Левски демонстрира интерес към бранителя на Дунарея (Калъраш) Стелиано Филип и малийското крило на Сепси Ибрахима Тандия. Появиха се информации, че посоченият за нов треньор на столичани Петър Хубчев е гледал онлайн изявите на халфа на Ботошани Диего Фабрини. С трансфер на " Герена " е свързван и нападателят на Динамо (Букурещ) Матия Монтини.
 Левски желае френско крило с 10 гола и 5 асистенции в Румъния
Левски желае френско крило с 10 гола и 5 асистенции в Румъния

Ибрахима Тандиа играе за Сепси, където е и Стефан Велев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР