Левски проявява интерес към Красимир Тодоров, който е едва на

...
Левски проявява интерес към Красимир Тодоров, който е едва на
Коментари Харесай

Левски с интерес към млад талант на Ботев

Левски демонстрира интерес към Красимир Тодоров, който е едвам на 17 години, само че съумя да запише 15 мача за отбора под Околчица, написа " Мач Телеграф ". Той може да играе зад нападателя, само че и като крило. Не е загадка, че " сините " търсят футболисти по фланговете, където имат сериозна липса на фрагменти. Като дясно крило бе употребен Георги Миланов, а сега Марин Петков.
 На
На " Герена " скоро вършат три месеца без заплати

От Левски се надяват никой да не желае да разтрогне по виновност на клуба

И двамата обаче не са типични футболисти за този пост. Силата им е в центъра на терена. Здравко Димитров също е съвсем без конкуренция вляво. Там бе изпробван Димитър Костадинов. И при него обаче си личеше, че влиза в неприлична роля, въпреки и да проби в елита точно като крило в Царско село. На " Герена " си признаха, че търсят играчи с подобен профил - млади, които имат база за развиване и може в бъдеще да бъдат продадени преференциално в чужбина.

Тодоров до този миг има 15 мача за врачани, в които се регистрира с 1 асистенция. Той пристигна от школата на Пирин, а преди този момент изкара прочут интервал при юношите на Твенте. Той има контракт до лятото и ще може да води умерено договаряния с други тимове след Нова година. Така и от Ботев Bp няма да имат опция да желаят прекомерно доста пари, каквато концепция имат за Бабунски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР