Левски продължава с търсенето на нов централен нападател, който да

...
Левски продължава с търсенето на нов централен нападател, който да
Коментари Харесай

Нов договор охладил мераците на Левски към нападател от efbet Лига

Левски продължава с търсенето на нов централен нападател, който да реши проблемите в офанзива за селекцията на Станимир Стоилов. Цел №1 е ангажирането на голаджия от Бразилия, като към този миг скаути на " сините " проучват представянето на няколко футболисти, подвизаващи се из долните равнища на тамошната футболна система.

ТОПСПОРТ научи, че допреди няколко месеца вид за офанзивата на вековниците е бил и състезател от българския шампионат. От клуба са се интересували живо от централния нападател на Ботев (Враца) - Браян Переа.
 Уелтън приближава плачевната статистика на Франсис Нар
Уелтън приближава плачевната статистика на Франсис Нар

Не вкарва, не прави асистенции....

Колумбиецът, който се слави с почтено количество мачове за италианския исполин Лацио, изненадващо се озова при врачани при започване на годината и за къс интервал от време се трансформира в водач на отбора. Головете му пък осигуриха оставането на Ботев в елита, а през тази акция има 6 попадения и 2 асистенции от 13 мача.

Първоначалните упоритости на левскарите са били вероятно да ангажират Переа като свободен сътрудник, само че проектите им се объркали, откакто на 22 юли той подписа нов контракт с Ботев (Враца) до лятото на 2025 година.

Заплащането на евентуална трансферна сума пък охладила интереса на столичния гранд, който съблюдава строга финансова дисциплинираност.

Към днешна дата авторитетният уебсайт transfermarkt прави оценка Переа на към 300 000 евро сума, която съвсем никой в efbet Лига не би се решил да заплати за " вътрешен " трансфер.
 Подлагат Филип Кръстев на фитнес тест
Подлагат Филип Кръстев на фитнес тест

Михайло Шейкеровски ще реши дали Фуфу може да играе против Спартак (Варна)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР