Левски продължава с инициативата Учи с Левски, насочена към децата.

...
Левски продължава с инициативата Учи с Левски, насочена към децата.
Коментари Харесай

Поредното издание на „Учи с Левски“ отдава почит към Шпайдела

Левски продължава с самодейността " Учи с Левски ", ориентирана към децата. Тя ще се организира и преди съботното домакинство на Локомотив София, a писателят Георги Бърдаров ще бъде специален гост на събитието.

Ето какво написаха " сините ":

" Левскари,

Преди домакинския мач на „ сините “ против „ Локомотив “ (София) в събота, 8 април, ще се организира следващото издание на „ Учи с „ Левски “. Непосредствено преди мача на „ Герена “ взаимната акция на „ ПФК Левски “ и последователите на клуба, обърната напълно към децата, ще насочи взор към паметните мигове и велики победи на „ сините “ под управлението на именития треньор Васил Методиев (Шпайдела).

За огромните играчи от средата на 80-те и началото на 90-те години, оставили ни незабравими мемоари, за великите мачове, непознатите истории и левскарския дух ще ни разкажe носителят на европейската премия за литература – Георги Бърдаров. В края на диалога пък всички присъстващи ще имат опцията да се срещнат с двама специфични посетители. На срещата ще участват някогашният футболист и някогашен основен селекционер на ПФК „ Левски “ Дончо Донев, както и бранителят от първия отбор - Сонко Сундберг.

И това не е всичко! Както до момента, нашите сътрудници и изкусни сладкари от „ Cakey Bakey “ са подготвили специфични изненади за най-малките.

Припомняме, че срещите са ориентирани към деца до 14 годишна възраст и ще протекат в границите на до 40 мин., тъй че на гостите ни да им бъде занимателно, прелестно и удобно и не на последно място да бъдат увлечени в любовта към клуба и играта.

Изданието на „ Учи с „ Левски “ ще започва в събота, 8 април, на „ Герена “. Сборният пункт ще е пред паметника на Георги Аспарухов пред Сектор „ А “ в 17:00 ч., където чиновници на клуба и талисмана Лъвски ще посрещнат всички искащи да участват на срещата деца и техните родители!

Елате на „ Герена “, с цел да учим и да се забавляваме дружно! "

Само „ Левски “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР