Левски приключи със зимната си селекция. Тема Спорт разбра, че

...
Левски приключи със зимната си селекция. Тема Спорт разбра, че
Коментари Харесай

Левски приключи със зимната селекция

Левски завърши със зимната си селекция. " Тема Спорт " разбра, че на " Герена " няма да се реализират входящи и изходящи прехвърляния. Прозорецът в България отвори на 1 февруари и затваря в последния ден на месеца, само че сините няма да се възползват от него. До момента столичани привлякоха трима нови - централният бранител Кристиан Димитров, халфът Асен Чандъров и нападателят Рикардиньо.
 Наско Сираков поддържа Левски
Наско Сираков поддържа Левски

Проведе диалог с Мъри Стоилов

В същото време Левски продаде Георги Миланов на отбора от ОАЕ Ал Дафра, трансферира Здравко Димитров на турския Сакаряспор и прати чартърен Нейтън Олдър в Спартак (Варна) до края на сезона.

На " Герена " не се чакат свежи средства за прехвърляния, както и няма да бъдат продавани съществени играчи. Сините желаеха да привлекат мароканеца с испански паспорт Джавад Ел Джемили от кипърския Акритас, само че двете управления не съумяха да стигнат до единодушие и крилото за момента остава на Острова на Афродита, макар че се бе схванал за персоналните си условия с Левски. От " Герена " желаеха да го вземат без да заплащат трансферна сума за него или тя да бъде минимална, като актуалният му клуб щеше да резервира % от бъдеща продажба.

Към футболисти на " сините " също имаше доста апетити. Най-желаният през зимата бе Хосе Кордоба, като за него бяха отхвърлени положителни предложения от съветския Сочи и Ню Йорк Сити, както и такива от Испания и Турция. Унгарският Фехервар желаеше Андриан Краев, само че и до негов трансфер не се стигна. Интерес имаше и към Ноа Сонко Сундберг, Велтон и Филип Кръстев. Последният ще остане най-малко до лятото на " Герена ", откакто от " Сити Футбол Груп " го осведомиха, че има предложения към него, само че до преустановяване на наема в Левски, не се стигна.
 Очертава се Вечно дерби на Великден!
Очертава се Вечно дерби на Великден!

Това заяви президентът на ПФЛ
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР