Левски приема ЦСКА 1948 в дербито на 16-ия кръг на

...
Левски приема ЦСКА 1948 в дербито на 16-ия кръг на
Коментари Харесай

Левски излиза за спиране на негативната серия и реванш срещу ЦСКА 1948

Левски приема ЦСКА 1948 в дербито на 16-ия кръг на efbet Лига. Срещата стартира в 17:30 часа на стадион " Георги Аспарухов " и ще се излъчва онлайн по DIEMA SPORT. Gong.bg ще наблюдава онлайн най-интересното от срещата. 

" Сините " са в серия от 3 мача без победа и през днешния ден с изключение на футболен реваншизъм за провалянето с 0:1 от " алените " в първия кръг, ще търсят и прекъсване на отрицателната серия. Отборът на Станимир Стоилов е пети с 26 точки, до момента в който възпитаниците на Любослав Пенев заемат 3-о място с 31 точки, само че и два мача повече. 

Мъри има съществени кадрови проблеми в офанзива преди мача. Аут е Билал Бари, който е с тежка травма, а също по този начин и Ивелин Попов. Попето получи контузия в мача с Локомотив Пловдив и сигурно пропуща и отсрочения мач с Черно море през идната седмица. Добрата вест е, че Илиян Стефанов, Хосе Кордоба и Жереми Петрис, които имаха разнообразни недоволства през седмицата, ще са на линия за дуела. На вратата на столичния гранд още веднъж ще бъде Пламен Андреев, а карето в защита ще включва Петрис, Кордоба, Ноа Сонко Сундберг и Цунами. В халфовата линия ще играе Андриан Краев, Филип Кръстев и Георги Миланов, а триото в нахлуване ще бъде Роналдо, Уелтън и Илиян Стефанов. 

Наставникът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев ще може да разчита на най-хубавото, с което разполага за дуела през днешния ден. Очаква се в предни позиции да работят Радослав Кирилов, Евгений Сердюк и Енрике Рафаел. Най-вероятно Георги Русев още веднъж ще бъде на пейката. 

Въпреки отрицателните резултати в последните 3 мача почитателите на Левски още веднъж ще изпълнят " Герена ". До момента са продадени към 8 хиляди билета, като се чака на стадиона още веднъж да има над 10 хиляди " сини " последователи. 

Главен арбитър на мача е Георги Гинчев. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР