Левски при Делио Роси го кара като Левски при Жадното

...
Левски при Делио Роси го кара като Левски при Жадното
Коментари Харесай

Слаб Левски се измъчи с Ботев Враца

Левски при Делио Роси го кара като Левски при Жадното - доста тъга и малко футбол. Дори в контрола, където напрежението е нулево.

" Сините " биха едвам 1:0 водача на Втора лига Ботев Враца на стадион " Георги Аспарухов ". Единственото попадение вкара Антони Белмонт, който в 17-ата минута заби топката под напречната греда с удар от 30 метра.

Домакините се разхождаха и головите положения бяха много по-малко на брой от прелитащите над Герена самолети.  В игра за сините се завърнаха до неотдавна контузеният Рошу и Бабатунде Адениджи, който при започване на сезона бе отхвърлен от първия тим. Общо взето, ентусиастите губят визия кой е в тима и кой изпъден.

След почивката врачани изравниха играта и ситуациите пред вратите бяха същинска необичайност. Все отново в 61-ата минута резервата Жуниор Мапуку реализира добър пробив отдясно и нахлу в наказателното поле, където Григоров го бутна в гърба, само че реферът реши да не отсъжда дузпа.

До края на инспекцията футболистите в синьо владееха повече топката, само че по този начин и не съумяха да зарадват пристигналите на " Герена " почитатели с втори гол. Гостите също се разхождаха, очевидно пазейки сили за другия кръг. Или разходка по Пробива довечера, кой знае!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР