Левски претърпява тотална метаморфоза при Мъри Стоилов. Тя продължава да

...
Левски претърпява тотална метаморфоза при Мъри Стоилов. Тя продължава да
Коментари Харесай

Мъри ще търси реванш срещу Лудогорец със седем различни футболисти от мача на Герена

Левски претърпява тотална трансформация при Мъри Стоилов. Тя продължава да е в ход, тъй като треньорът се старае да модифицира тима си във всеки един мач.

В неделя " сините " гостуват на Лудогорец в Разград, където ще търсят реванш за провалянето от първенците на " Герена ". " Сините " паднаха от " орлите " с 2:4 в четвъртия мач на Стоилов след завръщането му в Левски.

Очакванията на " Мач Телеграф " са, че Мъри ще употребява седем разнообразни футболисти, от тези които играха против разградчани на " Герена " преди няколко месеца. Три от рокадите ще са в отбрана. При 2:4 защитата беше построена от Михайлович, Зайков, Шелис и Горанов. В неделя на мястото на последните трима ще играят Сундберг, Кордоба и Партик-Габриел Галчев, тъй като Цунами е осъден.

Двойката в средата на терена също ще е безусловно друга. В началото на предишния октомври в центъра играха Ради Цонев и Андриан Краев. Сега първият е твърда запаса, а вторият - осъден. Очаква се да играят Филип Кръстев и най-новото попълнение Илиян Стефанов.

Ще има смяна и при индивида зад нападателя. На " Герена " това беше Боби Цонев, а в Разград най-вероятно евентуално Мъри ще заложи на Димитър Костадинов.

Последната, седма, смяна ще бъде по лявото крило. Там ще играе Уелтън, който направи страховит мач против ЦСКА, за сметка на Здравко Димитров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР