Левски постигна категорична победа над Арда в Кърджали с 3:0

...
Левски постигна категорична победа над Арда в Кърджали с 3:0
Коментари Харесай

Левски би лесно Арда и излезе четвърти

Левски реализира безапелационна победа над Арда в Кърджали с 3:0 в 24-ия кръг на шампионата. С триумфа сините събраха 41 точки и се изкачиха на четвърто място, на 7 точки от. Арда остава на осма позиция с 35 точки.

Роналдо, Рикардиньо и Ивелин Попов от дузпа вкараха за триумфа на Левски. Треньорът Станимир Стоилов пък записа своя мач номер 250 в елита.

Софиянци си подсигуриха успеха още преди почивката. Гостите откриха резултата в шестата минута посредством Роналдо, който от въздуха наказа вратаря Господинов. Рикардиньо изпусна да направи 0:2, откакто не уцели вратата от комфортна позиция. В 32-ата минута обаче сините вкараха втори гол. Той падна с огромна доза шанс, откакто Рикардиньо отклони прострелен пас на Ивелин Попов. В последните секунди на първата част можеше да стане и 0:3, само че Рикардиньо пропусна пас на Роналдо.

Левски вкара третия гол в първите минути на второто полувреме. Илия Юруков провокира дузпа, като извърши нарушаване в безобидна обстановка. От бялата точка Ивелин Попов не остави късмет на вратаря Господинов.

Едва в 59-ата минута домакините сътвориха действителна голова обстановка, която приключи с удар на Ел Мами Тета. Вратарят Пламен Андреев обаче мазета в ъглов удар. Малко по-късно Радослав Цонев от свободен затрудни Андреев, само че стражът мазета в корнер.

В 83-ата минута Уелтън Фелипе пропусна да вкара четвърти гол във вратата на Арда. Новото попълнение Ел Джемили проби и продължи към Жереми Петрис, който откри Фелипе, само че той би в тялото на вратаря Господинов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР