Левски посреща Царско село играят при резултат 0:1 в мач

...
Левски посреща Царско село играят при резултат 0:1 в мач
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Левски - Царско село 1:1, мощен старт на втората част за сините

Левски посреща Царско село играят при резултат 0:1 в мач от четвъртия кръг на родната efbet Лига. Васил Шопов смълча "Герена " в 28-та минута.

Двата отбора започнаха много внимателно, отправяйки по едвам един неакуратен удар с глава към вратата на съперника в границите на първите 15 минути. В 12-та минута Билал Бари опита удар с глава от сложна позиция, само че много над вратата на Янко Георгиев. Шест минути по-късно пристигна и първото в действителност чисто състояние за домакините. Мартин Петков беше изведен по добър метод от Здравко Димитров, само че излизайки самичък против Янко Георгиев беше обезверен от стража. В 28-та минута гостите смълчаха за следващ път "Герена ". След дълготрайно разиграване на топката Лъчезар Балтанов съумя да изведе с превъзходен пас Васил Шопов, който препарира Николай Михайлов за 1:0.

Две минути след рестарта Мартин Петков пропусна да уцели вратата на "царете " от комфортна позиция, а в 51-та минута Борислав Цонев насочи отлично центриране на главата на Билал Бари, който обаче не затрудни изключително Янко Георгиев с точния си удар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР