Левски посреща Апоел Беер Шева в мач-реванш от квалификациите на

...
Левски посреща Апоел Беер Шева в мач-реванш от квалификациите на
Коментари Харесай

Левски с отличен шанс да стигне до мач с Айнтрахт в Лига на конференциите

Левски посреща Апоел Беер Шева в мач-реванш от квалификациите на шампионата Лига на конференциите. Мачът е довечера от 20,00 часа на ст. " Георги Аспарухов ". След показаното в първата среща " сините " са любимец да се класират за плейофите, където ще се изправят против немския Айнтрахт.


Българският отбор се оправи отлично в Израел и мощно може да съжалява, че не взе най-малко гол задатък, а за какво не и повече. Чистите голови положения не липсваха, а резервата Ивелин Попов нацели напречната греда в края на срещата, въпреки и след рикошет.

Израелският шампионат към момента не е почнал, тъй че Апоел още веднъж имаше цяла седмица отмора. Левски mcu записа най-малък триумф в Първа лига с 1:0 против Ботев Враца в неделя. Очакванията бяха надалеч по-големи, като юношата Преслав Бачев донесе триумфа за „ сините “ с попадение в 83 минута. Преди това врачани се регистрираха със съществени пропуски пред Пламен Андреев.

Час по-късно в четвъртък Лудогорец посреща Астана, като спечелилият от тази двойка ще играе с Аякс, а изгубилият отива на плейоф за Лига на конференциите.

Българският първенец може да е извънредно удовлетворен, че след първия дуел в Астана всичко на процедура е в техните ръце, защото реваншът в Разград можеше да не е от голяма важност. На дуела предходната седмица Десподов изведе Лудогорец напред в 34-ата минута, само че в 53-ата резултатът към този момент бе 2:1 в интерес на домакините. В хода на целия дуел те бяха по-добрият отбор на терена и може би всичките им девет удара бяха безпределно рискови.

В неделя Лудогорец загря за днешния дуел с типичен триумф с 3:0 против главния си съперник за купата в последните години ЦСКА. Трите точки бяха реализирани относително елементарно и по-скоро удоволствието от успеха е по-голямо от възможна насъбрана отмалялост в тези 90 минути. Междувременно и паузата в казахстанското състезание завърши, само че Астана получи отмора и ще бъде по-отпочиналият тим за днешния дуел. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР