Левски попълни клубната каса с близо 3 милиона лева. Въпреки това

...
Левски попълни клубната каса с близо 3 милиона лева.
Въпреки това
Коментари Харесай

Таванът на заплатите спъва селекцията на Левски

Левски попълни клубната каса с близо 3 милиона лв..

Въпреки това " сините " не престават да съблюдават прецизна финансова дисциплинираност, изключително, когато става въпрос за заплатите, написа " Мач Телеграф ".

Именно предлаганите хонорари са отблъснали няколко играчи, които са хванали окото на Станимир Стоилов за съперници на Билал Бари в офанзива.

" Трудно е при тези условия ", настояват осведомени.

" Сините " на този стадий към момента не са финализирали две от покупко-продажбите, за които се приказва в последните дни. Става въпрос за Делано Вианело от Спарта (Ротердам) и Джонатан Морси. Първият е на 19 години и се счита, че по-лесно ще се навие да подпише с Левски поради опцията да се покаже в евротурнирите, където " сините " ще се завърнат след 2 години пауза.
 Ивелин Попов: Всички в Левски се схващат, възобновяване ми върви по проект
Ивелин Попов: Всички в Левски се схващат, възобновяване ми върви по проект

Ето какво показа Попето

Морси, който е национал на Того, не бърза да каже " да ". Клубовете може и да нямат доста време, само че пък играчите от своя страна не бързат да се обвързват. Нищо, че пауза в другите шампионати тази година съвсем няма да има.

Очаква се на първата подготовка на Левски да бъдат налични най-малко 3 от новите попълнения. Както е известно Левски към този момент има подписите на Ивелин Попов и Анте Блажевич.

" Сините " започват подготовка на 4 юни, а не на 6-и, както се смяташе. До 8 юни тимът ще се готви в София, след което ще се насочи към Боровец, където с паузи ще чака подновяването на шампионата.

По стратегия това трябваше да стане с мач за Суперкупата против Лудогорец. От Разград обаче не са навити на този вид, тъй като желаят да се разминат с маратон от дуели при започване на сезона, с цел да могат да насочат напъните си в офанзива на груповата фаза на Шампионската лига.

За " сините " пък не е проблем да тръгнат с мач против първенците. Треньорът им Станимир Стоилов в никакъв случай не е крил, че избира играчите му непрекъснато да са в сбит цикъл от мачове, тъй като по този начин по-лесно се концентрират върху работата си и нямат време да мислят за други неща. Освен това Левски като притежател на Купата на България ще започва чак от втория кръг на Лигата на конференциите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР