Левски победи Царско село с 2:0 на стадион Георги Аспарухов“

...
Левски победи Царско село с 2:0 на стадион Георги Аспарухов“
Коментари Харесай

Левски не сбърка срещу Царско село на “Герена”

Левски победи Царско село с 2:0 на стадион „ Георги Аспарухов “ в среща от XVII кръг на елитната ни група, съобщи кореспондент на БГНЕС. Домакините означиха и двата си гола през първото полувреме.

Благодарение на тази победа отборът от „ Герена “ се настани на второто място в подреждането с две точки повече от Локомотив Пловдив и седем по-малко от водача Лудогорец.

В началната част на дуела голови положения и удари към двете вратите липсваха, само че „ сините “ съумяха да зарадват последователите си по трибуните в 27-ата минута, когато Найджъл Робърта означи седмия си гол от началото на сезона. Паулиньо подаде на Станислав Иванов, който стреля, вратарят на Царско село отби топката, само че Робърта отблизо разстояние я вкара в мрежата на гостите.В 39-ата минута Левски удвои преднината си – Станислав Иванов бе прецизен след подаване на Дени Алар. Царско село през първите 45 минути не съумя да насочи нито един удар в очертанията на вратата на противника си. Възпитаниците на Никола Спасов съумяха да сторят това чак в 60-ата минута, когато Уесли Ната стреля доста рисково с глава, само че вратарят на Левски Милан Миятович прояви превъзходен инстикт и съумя да отбие в корнер. Отборът на Петър Хубчев сътвори още няколко положения до края на срещата, само че не съумя да ги оползотвори. В идващия кръг Левски гостува на Берое, а Царско село посреща Ботев Пловдив. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР