Левски победи с 3:0 Локомотив (София) в контролна среща, която

...
Левски победи с 3:0 Локомотив (София) в контролна среща, която
Коментари Харесай

Отписан от Делио Роси блесна с два гола за Левски

Левски победи с 3:0 Локомотив (София) в контролна среща, която се организира пред цялостните трибуни на един от помощните терени на " Герена ". Отписаният от треньора Делио Роси Бабатунде Адениджи се възползва чудесно от шанса, който получи, вкарвайки два гола. Нападателят първо откри резултата в 70-ата минута, малко по-късно Жерсон Кабрал удвои, а в 81-ата още веднъж Адениджи бе прецизен за класическия триумф.

Припомняме, че при започване на месеца Тунде означи две попадения и в друга контрола - 7:0 над Спортист (Своге). За почитателите на Левски е забавно дали той най-сетне няма да заслужи доверието на Роси и за формалните дуели. 



" Сините " започнаха по-активно против Локомотив, който е трети в класирането на Втора лига. В 9-ата минута Кабрал подаде към непокрития Васил Панайотов, който стреля от границата на наказателното поле, само че Ефремов избави. Локомотив отговори уместно в 16-ата минута. Тогава юношата на Левски Илия Димитров се възползва от неточност на Ангелов и стреля от близко, само че топката се отклони от крайник на защитник в синьо и излезе в корнер. След неговото осъществяване и Здравко Димитров опита да вкара, само че шутът му излезе в навън.



До почивката Обертан пропусна да открие за домакините. Шанс за " железничарите " пък пропиля Здравко Димитров, откакто Митрев се намеси чудесно. 

След почивката избраниците на Делио Роси преобладаваха, само че стигнаха до успеха чак в края на контролата. В 70-ата минута Адениджи откри, откакто влезе като запаса. 

Само седем минути по-късно Жерсон Кабрал удвои, вкарвайки с удар по земя отвън наказателното поле - 2:0. 

В 81-ата минута Адениджи още веднъж обра овациите на публиката - 3:0. Серджиу Буш стреля, вратарят на Локомотив избави, а Тунде означи с точна добавка. 

Нигериецът даже бе покрай хеттрик, само че пропусна в 83-ата минута, когато стреля около вратата на гостите.



ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия

ЛЕВСКИ - ЛОКОМОТИВ (София) 3:0
1:0 Бабатунде Адениджи (70), 2:0 Жерсон Кабрал (77), 3:0 Бабатунде Адениджи (81)

ЛЕВСКИ: Митрев, Цветкович, Ейлофсон, Ангелов, Найденов, Гомес, Панайотов, Кабрал, Прохазка, Обертан, Мапуку

ЛОКОМОТИВ (София): Ефремов, Виячки, Горанов, Зюмбюлев, Семерджиев, Том, И. Иванов, Цветков, Станкев, З. Димитров, И. Димитров



 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР