Левски победи с 10 човека Пирин с 2:1 и се

...
Левски победи с 10 човека Пирин с 2:1 и се
Коментари Харесай

Футболист на Левски си навлече гнева на Костов

Левски победи с 10 индивида Пирин с 2:1 и се изкачи до пето място във краткотрайното класиране. След дуела треньорът Николай Костов не спести задоволството си от извоюваните 3 точки в Благоевград.

В самия завършек на първото полувреме обаче експертът безусловно излезе отвън нерви. Причина за това станаха дейностите Джемили.

Футболистът обърка няколко топки, а също така не се движеше в зоните, в които желае наставникът. В последна сметка в спиране на добавеното време на първата част Костов се разкрещя на играча и му дръпна гневна дрънканица, откакто преди този момент ядосано хвърли бутилка с вода пред скамейката.

След случилото се бе изцяло разумно, че Ел Джемили не излезе за второто полувреме. Вместо него на терена се появи едно от новите попълнения - Карлос Охене.

Джемили не за първи път си навлича гнева на треньора. Това към този момент се случи и в есенното дерби с ЦСКА. Тогава той се появи на терена в 87-ата минута на мястото на Рикардиньо. И единствено няколко по-късно бе изваден за сметка на младока Преслав Бачев, макар че не бе контузен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР