Левски победи минимално Славия с 1:0 на заснежения терен на

...
Левски победи минимално Славия с 1:0 на заснежения терен на
Коментари Харесай

Левски взе частичен реванш от Славия

Левски победи минимално Славия с 1:0 на заснежения терен на " Георги Аспарухов ". Единственото попадение в срещата падна в 85-ата минута, а негов създател стана Найджъл Робърта.

В 1-ата минута Рангелов стреля от отдалеченост, само че над вратата на Микулич. В третата минути Славия нападна отляво, Ради Кирилов стреля получи се рикошет, само че Микулич се оправи. Секунди по-късно Левски потегли в офанзива, само че Найджъл Робърта бе спрян от Светослав Вуцов, и то отвън наказателното поле. Всички футболисти на Левски реагираха бурно, само че съдията не свири нарушаване. Робърта остана на земята, само че малко по-късно се изправи и продължи дуела.

В 7-ата минута Робърта подаде към Мартин Петков, който насочи шут към вратата на Вуцов, само че младият вратар на " белите " плонжира и избави. В 8-ата минута Здравко Димитров уцели страничния дирек на вратата на Славия.

В 18-ата минута Антовски центрира в наказателното поле, само че отбраната на Левски изпрати топката в корнер. Ъгловият удар бе изпълнен от Владислав Узунов, само че " сините " се оправиха. Минута по-късно Емил Стоев стреля по тревата, само че топката мина от външната страна на мрежата.

В 19-ата минута Здравко Димитров пусна изострен пас в наказателното поле към Робърта, само че Вуцов улови топката. В 21-ата минута Ради Кирилов стреля от отдалеченост, само че Георги Александров направи решителен шпагат. В 25-ата минута Димитров центрира към Робърта, Вуцов изпусна топката за миг, само че нямаше футболист на Левски, който да я нападна.

В 32-ата минута Влади Узунов насочи мощен шут с левия крайник, само че около вратата на Микулич. Две минути по-късно Здравко Димитров бе фаулиран от Надер Гандри съвсем до границата на наказателното поле. Зад топката, с цел да извърши директния свободен удар, застана Здравко Димитров, който стреля право в стената от играчи на " белите ".

В 37-ата минута Здравко Димитров финтира няколко играчи на Славия и стреля по земя, само че още веднъж уцели страничния дирек на вратата на Вуцов. В 40-ата минута мощен шут на Рангелов мина над вратата. Минута по-късно Насиру Мохамед бе на хубава позиция на метри от вратата, само че не съумя да играе хубаво с топката и я изпрати високо над вратата.

В 46-ата минута Звонимир Микулич избави удар на Радослав Кирилов. В 50-ата минута Найджъл Робърта застана зад топката, с цел да извърши директен свободен удар, който прати в стената. В 56-ата минута и Макрилос прати топката в стената от директен свободен удар.

В 58-ата минута Живко Атанасов позволи неточност в отбрана, само че " белите " не съумяха да се възползват от нея. В 65-ата минута Димитър Рангелов стреля от въздуха и уцели гредата.

В 74-ата минута Живко Атанасов спря устремилия се към наказателното поле Калоян Кръстев. В 80-ата минута служащите на " Герена " излязоха с лопатите да очертаят линиите на терена поради натрупалия сняг.

В 83-ата минута Левски имаше късмет да поведе, само че Билал Бари опропасти офанзивата на " сините ". В 85-ата минута Левски поведе в резултата. След центриране от свободен удар на Марин Петков Найджъл Робърта се разписа с глава.

Със извоюваните три точки отборът на Славиша Стоянович към този момент има актив от 27 на осмото място. Славия от своя страна е 12-и с 19 точки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР