Левски победи без особени проблеми Септември с 2:0 в двубой

...
Левски победи без особени проблеми Септември с 2:0 в двубой
Коментари Харесай

Левски с големи проблеми преди мача с Локо

Левски победи без особени проблеми Септември с 2:0 в дуел от предпоследния 29-и кръг в efbet Лига след попадения на бразилците Рикардиьно и Роналдо. Успехът беше още по-сладък, откакто пристигна точно на 80-годишнината от рождението на „ синята “ легенда Георги Аспарухов – Гунди.

Въпреки това старши треньорът Елин Топузаков ще би трябвало да прави рокади в състава, които ще са наложителни. Причината за това е, че двама от главните футболисти на тима – Филип Кръстев и Андриан Краев, няма да бъдат разполагаем за гостуването на Локомотив Пловдив на „ Лаута “ в понеделник, 8 май.

Кръстев получи петия си жълт картон от началото на сезона в дуела против Септември и ще бъде осъден с пропускане на една среща. Краев пък получи пряк червен картон в същия дуел за нарушаване против Петър Чуич. Все още не е ясно какъв брой мача ще пропусне опорният полузащитник, само че сигурно ще е навън за борбата със „ смърфовете “.

„ Идва ред на другите, които би трябвало да ги заместят, да извоюват своето място в Левски. Сега им се отдава късмет да покажат най-хубавото от себе си, качествата си и да оказват помощ на тима. Ще се оправяме с наличните футболисти, които не са осъдени или контузени. Левски има задоволително футболисти, нямам терзание, който и да влезе на мястото на Анди Краев или Филип Кръстев, че ще се показа на равнище “, показа треньорът Топузаков след срещата по отношение на отсъствието точно на Кръстев и Краев за срещата против Локо Пловдив.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР