Левски планира да привлече само един или двама футболисти през

...
Левски планира да привлече само един или двама футболисти през
Коментари Харесай

"Левски" планира да привлече само 1-2 играчи през лятото

Левски " възнамерява да притегли единствено един или двама футболисти през лятото, разгласи изпълнителният шеф Красимир Иванов. На този стадий сините няма желание да вършат огромна селекция, откакто взеха 21 нови играчи през сегашния сезон - 14 през лятото и седем през зимата.

От клуба показаха желание да се намесят доста по-сериозно в борбата за купата. За тази цел на " Герена " се надяват да задържат главните състезатели от сегашния състав.

" По-скоро нови прехвърляния са вероятни дотолкоз, доколкото спортно-техническо управление реши, че са ни нужни нови попълнения, с цел да може да сме още по-успешни. Водени си някакви диалози, само че в случай че вземаме нови през лятото, ще са един-двама. Поне на този стадий това е настроението ", сподели Иванов на конференция във връзка идните празнувания на 75-ата годишнина от рождението на Георги Аспарухов-Гунди.

По думите му " Левски " няма да се разделя с играчи непременно. " Надяваме се през идващия сезон много по-сериозно да участваме в битката за шампионската купа и сме доста наясно, че това може да се случи единствено при съществуването на качествени играчи. Т.е. не сме си сложили за самоцел всичко, каквото имаме, да го разпродадем и да почнем отначало през лятото. "

Иванов въпреки всичко добави, че клубът може да продаде всеки при вярната цена. " На този стадий нищо публично в клуба не е постъпвало. Чувам от сътрудници на футболисти, че има интерес към някои играчи, само че това е част от футболния бизнес. Всички водят диалози за всички. "

Изпълнителният шеф изрази очаквания, че изтичащите контракти на Роман Прохазка и Васил Панайотов ще бъдат възобновени. " Искрено се надявам и двамата да останат. До момента, откакто им дадохме индикации, че не желаеме да напущат клуба, дейни договаряния не сме водили, тъй като не искахме, жестоко казано, те да се разсейват преди значимите мачове, които минаха за нас. Надявам се в границите на няколко дни тези два диалога да бъдат завършени ", изясни Иванов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР