Левски отсега стартира операция по привличането на поне един вътрешен

...
Левски отсега стартира операция по привличането на поне един вътрешен
Коментари Харесай

Нов проблем за Левски и Мъри Стоилов

Левски занапред започва интервенция по привличането на най-малко един вътрешен полузащитник от лятото, написа " Тема спорт ". Ситуацията не търпи отсрочване, тъй като спортно-техническият щаб на " сините " не желае да допусне състояние, при което да работи под напън.

На " Герена " има задоволително индикации, които да тормозят Станимир Стоилов и неговия екип. Има три висящи случая, които в случай че се разрешат единствено в отрицателна посока - " сините " ще изпаднат в небрано лозе.
 Наско Сираков застава на следващия ден пред почитателите на Левски
Наско Сираков застава на следващия ден пред почитателите на Левски

В Бургас

Най-напред става въпрос за Филип Кръстев, чийто наем изтича в края на сезона. " Сити Футбол Груп ", компанията, която държи правата на българския национал, може би ще търси друго предизвикателство за Кръстев. Наскоро даже човек от централата им пристигна на " Герена " да приказва с играча, с сътрудника му Николай Жейнов и с Мъри Стоилов. Индикациите бяха, че Филип може да предоговори изискванията си за удължение на наема, само че в случай че клубът бе добит от " Спорт Репъблик ", след което Левски да вдигне равнището и да преследва по-високи цели. Клубът обаче продължава в строго пестелив режим. 

Вторият проблем е с Андриан Краев, който продължава да бъде обект на интерес от Фехервар. Тази зима унгарците сложиха на масата в началото 650 хиляди евро, по-късно усъвършенстваха офертата на 750 хиляди, след което получиха противоположната цена 1 милион и договарянията замръзнаха. През лятото обаче може да се стигне до продажба за привличането на свежи средства, с които да се чисти дългът към Национална агенция за приходите.

Третият провесен случай е с набелязания Макрецскис. Универсалният футболист на Пирин е мощно мечтан от Левски и даже има джука спогодба с хората от " Герена " да дойде от Благоевград, само че това към този момент е доста подозрително заради интерес от ЦСКА и Лудогорец.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР