Левски отправя повече точни удари средно на мач в сравнение

...
Левски отправя повече точни удари средно на мач в сравнение
Коментари Харесай

Къде Левски е по-добър от ЦСКА и обратното?

Левски насочва повече точни удари приблизително на мач спрямо ЦСКА, а " алените " са по-добри във въздушните единоборства. Това демонстрира статистиката от началото на сезона за двата столични гранда преди дербито сред тях, което ще се играе в неделя, написа dsport.bg.

За сезон 2022/2023 " сините " са отбелязали 28 гола, до момента в който " алените " са били точни 23 пъти. Левски основава приблизително по 7 положителни голови благоприятни условия на мач, а за ЦСКА възможностите са 4,8. " Сините " уцелват вратата приблизително по 6 пъти на мач, до момента в който " алените " са точни в 4,2 от случаите, демонстрира статистиката на InStat.

Интересното е, че и двата тима съумяват да бъдат точни при пасовете си в 82% от случаите в своите срещи, а по този индикатор с опциите са съвсем изравнени.

При центриранията двата тима имат също друга успеваемост. Статистиката демонстрира, че Левски и ЦСКА центрират приблизително по 15 пъти на мач, само че точните центрирания са 5 за Левски и 3,6 за ЦСКА.

Процентът на извоювани единоборства при двата тима е съвсем подравнен, като " сините " имат леко преимущество. Във въздуха обаче " алените " са по-добри. Там те печелят 56% от единоборствата против 52% за Левски.

Голяма разлика обаче има в сполучливите дрибли. Очевидно футболистите на Левски преодоляват по-добре противници " един против един ". Там триумфът на сините е в цели 61% от случаите против 53% за футболистите на Саша Илич.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР