„Левски” отпадна от битката за участие в групите на Лига

...
„Левски” отпадна от битката за участие в групите на Лига
Коментари Харесай

Кошмар в "синьо"! "Левски" отпадна от Лига Европа след 4 гола на "Герена"

„ Левски” отпадна от борбата за присъединяване в групите на Лига Европа, откакто записа кошмарно проваляне с 0:4 от кипърския АЕК Ларнака в реванша от втория квалификационен кръг на втория по мощ европейски клубен шампионат. „ Сините” трябваше да заличават пасив от 3 гола в първия мач, само че вместо това позволиха още цели 4 попадения в своята врата.

Така тимът записа най-голямата си загуба в европейските клубни шампионати в общия резултат от два мача.

На трибуните домакините бяха подкрепяни единствено от групи деца до 14 години, защото изтърпяват наказване от УЕФА.

Снимка: Lap.bg

Мачът стартира по най-кошмарния метод за „ сините”. Още с първото допиране на топката Тиам се контузи и се наложи да бъде сменен.

В 7-ата минута Мартин Райнов извърши нарушаване в наказателното поле на „ сините” и съдията закономерно отсъди дузпа за АЕК. Капитанът на отбора Тричковски беше прецизен, а домакините към този момент трябваше да преодоляват пасив от 4 гола.

Снимка: Lap.bg

„ Левски” опита да се провежда и да тръгне в офанзива, само че опитите на „ сините” да вкарат бяха несполучливи. В 29-ата минута футболистите на АЕК се ориентираха по-добре на терена, а Тричковски още веднъж беше прецизен за 2:0.

В края на първото полувреме Рейш и Станислав Костов пробваха да понижат пасива на домакините, само че безрезултатно.

Снимка: Lap.bg

Второто полувреме стартира с добра офанзива на „ Левски”. Паулиньо провежда добра офанзива, само че не вкара. От АЕК дадоха отговор с нова офанзива на Тричковски. Този път без попадение. След това играта продължи в центъра на терена. Двата отбора все по-рядко проведоха офанзиви.

В 75-ата минута Тричковски оформи своя хеттрик. Той засече топката след центриране и я прати без проблем във вратата на Миятович.

Той повтори същото нещо и в 82-ата минута, когато вкара своя четвърти гол за АЕК. До края на мача липсваха по-интересни положения.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР