Левски отпадна още в първия квалификационен кръг на Лига Европа

...
Левски отпадна още в първия квалификационен кръг на Лига Европа
Коментари Харесай

„Левски“ отпадна от „Вадуц“, Роси съжалява, но не се предава

" Левски " отпадна още в първия квалификационен кръг на " Лига Европа " от лихтенщайнския " Вадуц ". Българският тим изигра извънредно несъвършен мач на стадион „ Георги Аспарухов “, отбелязва. „ Сините “ завоюваха с 3:2 реванша в София против " Вадуц ", само че това бе незадоволително, тъй като изгубиха първата среща с 0:1. Заради двата гола на непознат терен тимът от Лихтенщайн продължава напред в шампионата. Делио Роси бе изпратен със викания „ оставка “. След последния съдийски сигнал почитателите счупиха седалки в бранш „ В “ и ги хвърлиха по посока на тунела. Вадуц поведе в 25-ата минута с гол на Мохамед Кулибали, а 10 минути по-късно Серджиу Буш изравни. Резултатът стана 2:1 за сините с попадение на Аймен Белаид в 53 минута, а единствено минута по-късно Игор Тадич изравни резултата. Жерсон Кабрал в 85-ата минута донесе успеха за българския тим.
 

 
Старши треньорът на Левски Делио Роси изрази съжалението си след неуспеха на тима да продължи напред в шампионата Лига Европа. Според италианеца повода за отпадането на " Левски " е, че отборът не е играл добре. " Да се срамим е малко пресилено. Аз желая да се извиня, защото съм виновен за всичко това и я поемам. Когато резултатите не са положителни, то треньорът е виновен за тях ”, продължи Роси.
 
" Да подадеш оставка, значи, че си се предал. Аз в никакъв случай не се предавам, само че резултатите не са положителни и ще приказвам с клуба ”, приключи Делио Роси.
 

 
Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР