Левски отново ще играе със спортна екипировка Joma, съобщава Sportal.bg.

...
Левски отново ще играе със спортна екипировка Joma, съобщава Sportal.bg.
Коментари Харесай

Левски сключи нов договор за екипировка

Левски още веднъж ще играе със спортна екипировка " Joma ", оповестява Sportal.bg. Собствениците Наско Сираков и Тити Папазов подписаха тригодишен договор с представителите на испанската компания, която се завръща на стадион " Георги Аспарухов " след пауза от три сезона. Представител на спортния тръст е Иван Василев, който е притежател на Локомотив (София). Фирмата облича няколко отбора в efbet Лига и националните тимове на България. Както е известно, " Joma " обличаше " сините " за първи път при 100-годишния празник - 2014 година, като правеше това до лятото на 2017 година, когато тогавашният притежател на клуба Спас Русев се контракти със " Спорт Депо ", с цел да може 26-кратните първенци да играят с " Nike ".

Настоящият втори максимален акционер на " Герена " Тити Папазов тогава направи всичко допустимо, с цел да не се стигне до съд от страна на " Joma ", откакто договорът им беше преустановен непозволено. " Да, истина е! " Joma " още веднъж ще облича Левски. Договорът е за три години, като беше подписан в петък. Всичко това с помощта на Тити Папазов. Именно той работи с нас, когато обличахме Левски за 100-годишния празник, когато бяха направени първите извънредни екипи за клуба.

Той съобщи, че има честен ангажимент към нас, откакто през 2017 година пристигна с Евгени Русев (синът на Спас Русев) да ни моли да не съдим клуба, когато имаха настоящ контракт с нас, а подписаха с друга компания. Явно ориста ни е такава, че все работим с Левски, когато има проблеми в клуба. Ние имаме вяра, че този огромен клуб и страхотните му почитатели, ще излязат напълно скоро от тежката обстановка ", разяснява пред Sportal.bg Валентин Николов, изпълнителен шеф на представителството на " Joma " в България.

Интересен факт е, представителите на " Joma " в България вложиха 240 000 лв. по време на стогодошния празник на Левски, с цел да може да бъдат създадени фланелки на клуба, тъй като " сините " и тогава имаха финансови проблеми. По-интересното е, че откакто бяха продадени екипите на стойност 500 000 лв., тогавашният изпълнителен шеф на столичния гранд Константин Баждеков не възвърне в началото вложената от представители на " Joma " сума, както беше ангажимента, което докара до напрежение сред двете страни и трябваше Тодор Батков и Иво Тонев да се намесят уверено.

" За страдание, тази година няма да има извънредна фланелка за Левски, защото започнахме да приказваме за контракт преди месец, когато Наско Сираков пое клуба. Представителите на клуба избраха екипа, с който ще играят през сезон 2020/2021 година. Въпреки късите периоди, защото договорът влезе в действие безусловно преди два дни, чакам до 15 дни първият отбор на Левски да получи своята публична екипировка. Всичко е от последната сбирка на " Joma " за 2020 година. Надявам се, че следващата година ще имаме повече време и да създадем нещо особено за почитателите на " сините ", които потвърдиха, че когато има нещо красиво, основано особено за клуба, го купуват ", съобщи Николов.

На този стадий няма изясненост обаче по кое време почитателите на Левски ще могат да купят от клубния магазин новия екип на " сините ". Нещо, което управлението се надява да се случи, когато започва шампионата на 7 август.
 Успех на Левски против Локомотив (Пловдив) ще обезпечи най-малко бараж за
Успех на Левски против Локомотив (Пловдив) ще обезпечи най-малко бараж за " сините "

" Смърфовете " са потвърдили, че могат да печелят тежки тактически мачове
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР