Левски отново се насочва към младежкия национал Мартин Стойчев за

...
Левски отново се насочва към младежкия национал Мартин Стойчев за
Коментари Харесай

Левски се насочва към млад български футболист за заместник на Жереми Петрис

Левски още веднъж се насочва към младежкия национал Мартин Стойчев за позицията на десен бранител. Основната причина е, че за момента титулярят Жереми Петрис се дърпа от подписването на нов контракт. Настоящият договор на французина изтича в края на сезона, а от " Герена " му предложиха нов с усъвършенствани условия, само че 24-годишният състезател желае да бъде продаден в чужбина. Интерес към него прояви и ФК ЦСКА 1948, само че до прекосяването му в Бистрица не се стигна.
 Левски с последна подготовка преди семейството на Пирин
Левски с последна подготовка преди семейството на Пирин

Фенове нападнаха Уелтън за подписи

В момента Мартин Стойчев играе като преотстъпен в Арда от втородивизионния Септември (София) до края на акцията и в случай че " сините " желаят да го привлекат, ще би трябвало да водят договаряния със столичния клуб.

Както е известно, двата тима са в положителни връзки, а през зимата синът на притежателя Румен Чандъров - Асен, се завърна на " Герена ".

Левски искаше 19-годишния Стойчев и по времето на Станимир Стоилов, само че тогава до договорка не се стигна. Сега от " Герена " още веднъж са се засилили за десния бек и в случай че Петрис не склони да подпише нов контракт, то младежкият национал ще бъде притеглен за негов заместител.

 И Хосе Кордоба пропуща мача с Пирин
И Хосе Кордоба пропуща мача с Пирин

Пламен Андреев също
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР