Левски отново разочарова феновете си и загуби с 0:1 гостуването

...
Левски отново разочарова феновете си и загуби с 0:1 гостуването
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 отново победи слаб Левски

Левски още веднъж разочарова почитателите си и загуби с 0:1 гостуването на ЦСКА 1948 в Бистрица, в финален мач от 16-ия кръг в шампионата ни. Отборът на треньора Николай Костов имаше задоволително обстановки в този мач, с цел да избегне провалянето, а даже и да завоюва, само че още веднъж бе безплоден в офанзива.

Домакините си заслужиха триумфа с ефикасна игра, а и с по-голямо предпочитание в единоборствата, изключително в центъра на терена. Те стартираха по-амбициозно и два пъти в първите 15 минути Георги Русев се измъкваше самичък против вратаря на Левски. И в двата случая обаче имаше засада в тънки обстановки.

Снимка: ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI / Фейсбук

Левски пък удари греда в средата на полувремето. Тогава Марин Петков трябваше да вкара добавка след удар на Ел Джемаили. В края на тази първа част “сините ” желаеха и дузпа. Удар срещна ръката на Ерденис Гурища, само че реферът Драгомир Драганов не отсъди нищо.

След почивката борбата също бе здрава, а необикновен гол на Педриньо реши мача. В 59-ата минута бразилецът се завъртя и стреля от 25 метра, намирайки извънредно зрелищно горния ъгъл на вратата.

След попадението Левски потегли да изравнява, изпусна още положения, като отново Марин Петков уцели още веднъж гредата. В последните десетина минути гостите играха и с човек повече, откакто резервата на домакините и “син ” младеж Антонио Вутов бе изпъден за жестоко влизане в главата на вратаря Пламен Андреев.

И по този начин тимът на Николай Костов записва трети мач без победа, а общо има една в последните си шест мача. Вкарал е едвам три гола в този интервал, което е прекомерно малко за отбор с упоритостите и традициите на Левски. А съответно против ЦСКА 1948 статистиката става притеснителна – 5 следващи дуела без триумф (три загуби и две ремита).

За “сините ”, които остават на пето място, разликата с водачите също е притеснителна – 8 точки от ЦСКА и Черно море, които имат по 35. Победителите от ЦСКА 1948 са с 26 т., единствено на една зад Левски, на шеста позиция.

Още вести ще намерите в категорията ни Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР