Левски организира нова Синя фиеста преди мача с Хебър Пазарджик

...
Левски организира нова Синя фиеста преди мача с Хебър Пазарджик
Коментари Харесай

Любимец на феновете на Левски ще раздава атографи преди мача с Хебър

Левски провежда нова " Синя фиеста " преди мача с Хебър Пазарджик в неделя. Специален посетител ще бъде нападателят Билал Бари, който ще раздава подписи. 

Ето какво написаха от клуба: 

" Левскари,
" Левски " се завръща на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов " за мача с " Хебър " и още веднъж е време за " Синя фиеста ". Започваме в 18,30 часа.
Любимецът на " сините " почитатели - 1,2,3.... Билал Бари се завръща на " Герена " след претърпяно лекуване и също ще се включи в „ Синя фиеста “. Нападателят ще раздава подписи на всички искащи от 19.30 до 20.30 часа!
Както до момента, разполагаем ще са специфични детски шатри за всички малчугани, като талисманът Лъвски няма да откаже фотоси на дребни и огромни на обособените за задачата стени.
Пред Сектор „ А “ още веднъж ще са ситуирани и разнообразни интензивности, отдадени на 80 години от рождението на Георги Аспарухов, а всички левскари ще могат да се насладят и на хубава музика, вкусна храна и освежаващи питиета.
На разположение в магазина в бранш " А " ще е още веднъж урна, както бе и на реванша с " Айтрахт ", в която можете да дарите средства в поддръжка на фамилиите на починалите наши братя в злополука след първия дуел с " Айнтрахт ".
Синя фиеста е за всички левскари!
Елате да загреем дружно за мача! "

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР