Левски определи бъдещата държава само с една дума – храм.

...
Левски определи бъдещата държава само с една дума – храм.
Коментари Харесай

Румен Радев: Левски определи България като храм, днес този храм е оплячкосан

Левски дефинира бъдещата страна единствено с една дума – храм. Днес този храм е оплячкосан, а демократската република е превърната в фон, зад който похитителите безчинстват. Това съобщи президентът Румен Радев в своята тирада в Карлово във връзка 182 години от рождението на Васил Левски.
" За тях е значимо да завоюват те, пък в случай че ще цялостен един народ да загуби. И украсяват кабинетите с портретите на Дякона, и чистят съвестта си с по някой негов откъс. Живеем видимо свободно, само че мнозина са лишени от опцията да живеят почтено, а има ли независимост без достолепие ", сподели още президентът.

" Някои имат вяра, че няма да им се държи сметка за безчинствата. Други не имат вяра, в своето обезсърчение, че с дружни старания можем да променим ориста си. Помним, че би трябвало да имаме равни права, само че постоянно забравяме, че това важи и за нашите отговорности ", безапелационен президентът.

В родния град на Васил Левски - Карлово, довечера имаше тържествена заря-проверка, отдадена на 182 годишнина от рождението му. На площад " 20 юли " в града се събраха стотици жители, с цел да почетат паметта на Апостола.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР