Левски обяви привличането на халфа Карлос Охене, който през есента

...
Левски обяви привличането на халфа Карлос Охене, който през есента
Коментари Харесай

Левски подписа с игралия в четири наши клуба Карлос Охене

" Левски " разгласи привличането на халфа Карлос Охене, който през есента игра в " Хебър ", заяви клубът. Договорът с ганаеца е за година и половина. 

Най-вероятно за него е платена трансферна сума, само че тя не се афишира. Пазарджишкият тим е изправен пред предизвикателство да приключи сезона, защото финансирането му от общината завърши при промяната на кмета на изборите м.г.

В същото време " сините " имат потребност от отбранителен полузащитник на мястото на " замразения " капитан Андриян Краев. Той отхвърли да преподпише и в случай че не бъде продаден в този момент, което наподобява малко евентуално, през лятото ще си тръгне без пари. Същото се отнася и за бранителя Жереми Петрис.

Карлос Охене е роден на 21 юли 1993 година Той е играл в Кипър, в Саудитска Арабия и четири наши отбора.

В средата на 2016 година облича екипа на " Берое ", изигравайки 53 мача с 3 гола. След престой в " Оход " (С. Арабия) се завръща в " Берое "  като записва 36 мача с 1 гол. През лятото на 2021 година се причислява към " Царско село " - 11 дуела. В началото на 2022 година минава в ЦСКА 1948, с чийто екип изиграва 19 срещи. През лятото на 2023 година облича екипа на " Хебър "  (отново 19 мача).

Охене е вторият нов състезател на " Герена " тази зима. Първи пристигна бразилският нападател Фабио де Лима, койте замества продадени в Русия негов съотечественик Роналдо. Дали ще бъда взети още попълнения зависи значително от изходящите прехвърляния.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР