Левски обяви приходите си от продадените виртуални билети за контролата

...
Левски обяви приходите си от продадените виртуални билети за контролата
Коментари Харесай

Левски отчете приход от 18 000 лева след контролата с Марибор

Левски разгласи приходите си от продадените виртуални билети за контролата с Марибор (2:2). В касата на 26-кратните първенци са постъпили над 18 хиляди лв., като закупените билети са 1852.

Ето какво оповестиха " сините " в формалната си страница във Facebook:

Равносметката за контролата с " Марибор ": 1852 продадени билета или общо 18520 лева в касата на клуба от последователите на " Левски ".

А ето и един образец за това, че за левскарите просто няма граници: Трима последователи на " Левски " пропътуваха над 1200 километра с автомобил с цел да поддържат обичания тим в третия му мач за 2022 гдина. Мартин, Калин и Антони бяха на трибуните на Susesi Football Center в Белек, Турция на контролната среща със словенския " Марибор ", приключила 2:2.

" Имах рожден ден и взех решение да си направя подарък - мач на " Левски " в чужбина. Взех решението доста бързо - Анталия е налична дестинация, а зимната пауза без футбол в България е дълга. Отметнах и още една дестинация където обичаният ми тим играе и аз го виждам наживо. За спомен от мача ни останаха колекционерските билети, които авансово си бяхме закупили ", показа Мартин.

Преди срещата с " Марибор " тримата посетиха и хотела на отбора където бяха посрещнати от мажоритарния притежател на клуба Наско Сираков и старши треньора Станимир Стоилов.

Благодарим Ви, че сте постоянно до нас, левскари!

Колекционерските билети за идната контрола с " Генчлербирлиги " са към този момент в продажба:

Единнни в делата, с " Левски " в сърцата ".
 Черногорци си водят мемоари по време на подготовка на Левски
Черногорци си водят мемоари по време на подготовка на Левски

Оказа се, че това са претендентите за Про лиценз от балканската държава
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР