Левски обяви официално, че е постигнал договорка за ново партньорство

...
Левски обяви официално, че е постигнал договорка за ново партньорство
Коментари Харесай

Левски обяви ново партньорство

Левски разгласи публично, че е постигнал сделка за ново партньорство с хотелска верига, която ще дава отстъпка на последователите на " сините ", които имат абонаментни карти.

Ето известието от Левски:

Левскари,

Имаме удоволствието да Ви представим следващия сътрудник в акцията „ Членски карти 2024 “ – „ Хотел Премиер Летище София “. Те ще дават на закупилите или възобновили членските си карти отстъпка от настоящия ценоразпис, посочен на страницата си, в размер на 5-7%. Привържениците, които имат членски карти, ще могат да употребяват отстъпка и в още 4 първокласни хотела от веригата. Това са:

Хотел „ Експо “ 4*, София

Хотел „ Алба “ 4*, Слънчев бряг

Хотел „ Блу Бей “ 5*, Созопол

Boutique The Stay 3*, Пловдив



За да се възползвате от отстъпката в цените на рецепция или при резервация през уеб страницата на хотела би трябвало употребявате следния промо код: LEVSKI. Резервации за Хотел „ Премиер Летище “ се одобряват на имейл , a за останалите обекти промо кодът би трябвало да се вкара в основаното за задачата поле. Всеки последовател би трябвало да покаже членската си карта на рецепция при настаняване, с цел да може да се възползва от понижението.

Радостни сме да приветстваме една от най-големите хотелски вериги като наш сътрудник, а нашите последователи да се възползват от промоционални цени и комфорт, когато пътуват както за мачове на обичания тим, по този начин и по персонални каузи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР