Левски обяви, че клубът ще изпрати свои представители на семинар

...
Левски обяви, че клубът ще изпрати свои представители на семинар
Коментари Харесай

Левски праща свои хора в Испания

Левски разгласи, че клубът ще изпрати свои представители на семинар в Испания, който ще се състои през идната седмица.

Ето какво написаха сините на уеб страницата и Фейсбук страницата си:

„ ПФК Левски “ ще изпрати свои представители, които да натрупат познания и опит по време на идния първи LaLiga Football Seminar. Събитието ще се състои на 22 март, сряда, а присъединяване в него ще вземат представители на LaLiga, Aтлетико (Мадрид), Реал Бетис и Алавес.

В програмата на семинара акцентът ще падне върху метода на работа и развиване както в испанските клубове, по този начин и в LaLiga. Ще се акцентира на тематиката за мениджмънта, маркетинга и нововъведенията в отборите; ще се прегледат опциите за намиране на нови спонсори; ще се разиска по какъв начин тъкмо да бъдат изграждани устойчиви и дълготрайни партньорства, както и какви са евентуалните способи да се генерира облага.

LaLiga Football Seminar е подобаващ за футболни треньори, мениджъри, ръководители и експерти, както и за всички, които са в областта на футбола или спортната промишленост. Професионалисти от разнообразни сфери или студенти, които имат предпочитание да се развиват, също ще могат да получат скъпа информация от испанските лектори.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР