Левски няма да може да осребри един от играчите, които

...
Левски няма да може да осребри един от играчите, които
Коментари Харесай

Операция задържа Ейолфсон в Левски

Левски няма да може да осребри един от играчите, които се котират най-добре на пазара. Става въпрос за Холмар Ейолфсон, който през зимата бе спряган за трансфер в Англия. Твърдеше се, че сериозен интерес към него демонстрира Борнемут. " Черешките " обаче по този начин и не насочиха оферта, която да задоволява " сините ". Исландецът бе спряган за трансфер и в този момент, тъй като на " Герена " не крияту че имат потребност от свежи пари от продажба на футболисти. Ейолфсон обаче мъчно ще може да бъде комплициран на сергията. Причината за това е интервенцията, на която би трябвало да се подложи директно откакто завърши шампионата.

Националът на Исландия страда от херния, само че е оповестил, че ще стисне зъби и ще доиграе шампионата. Така постъпи през есента и Станислав Иванов. Лекарите обаче са безапелационни, че хирургическата намеса няма по какъв начин да бъде избегната. Така Левски мъчно ще може да го продаде, както се смяташе досега.

Според осведомени Холмар също нямал желание скоро да си потегля от България. Исландецът даже се е съгласил да продължи кариерата си на " Герена " с орязана заплата. Преди него това е сторил и Паулиньо. И двамата са безапелационни, че не бързат да се сменят клубната си принадлежност.

Не е ясно обаче на какво мнение ще бъдат сътрудниците им. Те имат да взимат съществени суми от Левски, които са им били обещани при подписите на клиентите им.

" Меридиан мач "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР