Левски няма да има проблем с лиценза въпреки задълженията към

...
Левски няма да има проблем с лиценза въпреки задълженията към
Коментари Харесай

Петър Ганев от НС: Левски ще получи лиценз

Левски няма да има проблем с лиценза макар отговорностите към Национална агенция за приходите. Това разгласи членът на надзорния съвет на клуба Петър Ганев пред " Дарик ".

" Според мен ние няма да имаме проблем с лиценза. Тук бях преди две години. В момента няма никаква опашка от хора, които да чакат парите си. От близо година нямаме закъснение на заплатите. Ние имаме един заемодател, който е Национална агенция за приходите, и считаме, че това, което е реализирано до този миг, е вярно. Този дълг е гарантиран. Обезпечението покрива дълга и този дълг е управляем. Може да бъде и по-добре управляем ", сподели Ганев.

Според него в клуба има проблем с модела на взимането на решенията и това е довело до спорове. В последните седмици притежателят Наско Сираков съобщи, че е неистина, че е имало оферта от 6 млн. за играчи на отбора, а по-късно изпълнителният шеф Иво Ивков сподели документи, че в реалност е имало такива оферти.

" Стана това, че неща, които от дълго време се усещат - някои разлики, които по този начин и не бяха изчистени, станаха обществени. За миг бяха оставени настрани. Може би това е неуспех и на всички нас, че оставихме те да станат обществени и да стигнат до всеки. Привържениците са раздвоени - къде е истината, какъв е пътят напред ", добави Ганев.

Той счита, че Стоилов няма да се задържи дълго, в случай че отборът не се бори за купата.

" Трябва да дадем мандат на хората, които са в клуба. Време е да вземем купата. Немислимо е да продължава това. Мъри Стоилов няма да стои дълго, в случай че няма да се борим за купа ", приключи Ганев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР