Левски няма да бърза да отваря никакво шампанско, заяви изпълнителният

...
Левски няма да бърза да отваря никакво шампанско, заяви изпълнителният
Коментари Харесай

В "Левски" заявиха, че няма да бързат да отварят на шампанското

Левски " няма да бърза да отваря никакво шампанско, съобщи изпълнителният шеф Красимир Иванов. Сините се приближиха на победа от първи трофей от девет години насам, откакто отстраниха ЦСКА в полуфиналите за Купата на България. Във финала тимът, воден от Делио Роси, ще срещне " Славия ".

" Не виждам да има любимец. Нямаме самочувствие да излизаме с някакви нереалистични упования. Отборът и треньора са наясно, че би трябвало да си свършат работата, с цел да се случат нещата ", сподели Иванов след равенството 2:2 в реванша с ЦСКА ".

" За нас този мач е победа на последователите на първо място. Днес те бяха две-трети от публиката. Спокоен съм, че мачът мина по примерен метод и без произшествия. Даже не съумях да се развеселявам, тъй като имахме ужасно огромни терзания да няма още един случай, който да лепне черно леке върху българския футбол ", добави той.

" Нямаме право да се отпускаме. Но за нас това е огромна победа, с цел да се махне черното име от последователите на футбола - освен на нашия тим, а на всички ", сподели още изпълнителният шеф на " Левски ".

Според него тимът е посочил темперамент и дух и се е вдигнал в сложните моменти. " Никога не сме имали други упоритости, с изключение на да печелим титли. Със селекцията, която направихме, и с привличането на нов треньорски екип, имахме напълно нов тим в този шампионат. Амбициозни цели постоянно сме имали. "

Фотогалерия: Емоциите в дербито, което приближи "Левски " до първи трофей от 2009 година >

" Очаквам наследник стадион на 9 май. Ние на шанс няма да разчитаме. Който си е приключил работата и се е подготвил за мача, той ще завоюва ", съобщи Иванов на въпрос за упованията му за финала със " Славия ".

Собственикът на " Левски " Спас Русев също прикани за успокоение. " Дайте в този момент да не летим ", сподели той, само че добави: " Емоциите са за почитателите - за тези хора, които девет години са чакали и които през днешния ден демонстрираха, че са доста цивилизована аудитория. Победата е отдадена на тях. Благодаря им за поддръжката. "

Русев добави, че във всеки мач чака победа. На въпрос за неуместно изпусната купа в мача със " Славия " през 2013 година, притежателят на " Левски " съобщи: " Не знам какво се е случило тогава. Не съм бил там, не желая и да знам. Ако тимът вземе купата след девет години, това ще е огромно достижение. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР