Левски не се е отказал от намерението да си върне

...
Левски не се е отказал от намерението да си върне
Коментари Харесай

Левски ще се опита да си върне Мартин Райнов

Левски не се е отказал от желанието да си върне Мартин Райнов. Халфът сега е без тим, откакто реши да разтрогне със „ сините " преди началото на сезона, написа „ Мач Телеграф “. Мотивите му бяха, че желал да продължи кариерата си в чужбина. Самият Райнов обаче призна, че е изпуснал една опция, а нови очевидно не са се отворили за него. Затова от „ Герена " се надяват, че той ще размишления и ще се завърне в тима, откакто там се отвори сериозна дупка.

Вчера се потвърдиха най-големите страхове на „ сините ". Радослав Цонев ще би трябвало да бъде опериран и няма по какъв начин да избегне това. Той е с раздрана предна връзка на коляното. Това стана ясно, откакто мина през ядрено-магнитен резонанс. Така Левски ще би трябвало да чака сред 5-6 месеца, с цел да може да го употребява още веднъж, в случай че интервенцията и възобновяване му минат без проблеми.

Цонев се контузи в петата минута на дуела с Ботев (Пд). Той се завърна на „ Герена " от Лече, който го пусна там против сериозен % при идващ трансфер за италианците. В момента Левски разполага с много халфове, само че обстановката може да се промени, в случай че Стайн Спиерингс бъде продаден. При подобен вид Борислав Цонев ще бъде заобиколен единствено от младоците Илия Юруков и Андриан Краев, откакто Ивайло Найденов се употребява като десен бек.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР