Левски не се е отказал от идеята да си върне

...
Левски не се е отказал от идеята да си върне
Коментари Харесай

Левски не се е отказал от идеята да си върне Мартин Райнов

Левски не се е отказал от концепцията да си върне халфа Мартин Райнов. Футболистът е без тим, откакто реши да разтрогне със " сините " преди началото на сезона. Мотивите му бяха, че желал да продължи кариерата си в чужбина. Самият Райнов обаче призна, че е изпуснал една опция, а нови очевидно не са се отворили за него. Затова от " Герена " се надяват, че той ще размишления и ще се завърне в тима, откакто там се отвори сериозна дупка.

Вчера стана ясно, че травмата на е сериозна и той ще би трябвало да се оперира. Той е с раздрана предна връзка на коляното. Това стана ясно, откакто мина на ядрено-магнитен резонанс.. Така Левски ще би трябвало да чака 5-6 месеца преди да може да го употребява още веднъж, в случай че интервенцията и възобновяване му минат без проблем.

Ради се контузи в 5-ата минута на дуела с Ботев (Пд). Той пристигна на " Герена " от, който го пусна против сериозна сума от идващ трансфер. В момента Левски разполага с много халфове, само че обстановката може да се промени, в случай че бъде продаден. В подобен случай ще бъде заобиколен от младоците и Андиран Краев, както и от. също е халф, само че сега е употребен като десен бек.

" Мач Телеграф "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР