Левски не намери необходимите пари за покриване на текущите задължения­та

...
Левски не намери необходимите пари за покриване на текущите задължения­та
Коментари Харесай

Левски не успя да плати задълженията, сините се надяват на отсрочка

Левски не откри нужните пари за покриване на настоящите задължения­та на клуба от 2 200 000 лв.. В четвъртък вечерта директо­рът на " сините " Павел Колев разгласи, че в случай че до петък Левски не изплати въ­просната сума, УЕФА ще накаже клуба с изваждане от евротурнирите за една или две години.
 Ако не откри до на следващия ден 2 200 000 лв., Левски е навън от Европа (видео) " Пари няма, само че вяр­ваме, че високата експертност на Павел Колев може и да ни из­действа още няколко дни пролонгация. Не желая да разясня по­вече тази тематика, защо­то сме се разбрали по нея да приказва единствено из­пълнителният дирек­тор ", изясни Тити Папазов пред " Ме­ридиан Мач ".

Собственикът на 35% от акциите на Левски разяснява и офанзивата към него и Павел Колев от стра­на на един от тарто­рите на Сектор " Б " - Лю­бомир Костадинов - Младежа.
 Тартор на бранш " Б " скочи на Тити и Павел Колев, разгласи ги за лъжци и лицемери (снимка) " Прин­ципно не ми се разясняват тематики, кои­то не оказват помощ на Левс­ки. Живеем в демократична страна и всеки има право на мнение. Историята е посочила, че който и да бъде в челото на клуба, постоянно ще има и " за " и " срещу " него ", сподели Папазов.

Заради финансовата кри­за от " Герена " си тръг­наха цялостен куп футболисти - Нуно Рейш, Милан Миятович, Дени Алар, Филипе Нашименто, Мар­тин Райнов, Деян Лозев, Живко Мила­нов, Хали Тиам, Фран­ко Мазурек и Станис­лав Костов.
 Официално: Двама си потеглиха от Левски Очаква се скоро и вратарят Георги Гео­ргиев да скъса дого­вора си с клуба. Ве­роятно Левски ще си върне младия пазач Петър Иванов, който бе пратен чартърен в Нефтохимик, с цел да компенсира напуска­нето на национала. Възможно е и различен младеж - Николай Кръстев, да поеме об­ратно към “Герена ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР