Левски направи сериозен удар с привличането на Филипе Нашименто. Освен,

...
Левски направи сериозен удар с привличането на Филипе Нашименто. Освен,
Коментари Харесай

„Левски” отмъкна топ красавица от Румъния

„ Левски ” направи сериозен удар с привличането на Филипе Нашименто. Освен, че се снабди с топ футболист, отборът отмъкна и една от половинките на румънската Лига 1, научи HotArena .

Бившият халф на „ Динамо ” „ Букурещ ” докара в София и приятелката си Джесика Фелгар. Красивата португалка е едно от най-сексапилните футболни гаджета на играчите в Румия и постоянно попада в полезрението на медиите в северната ни съседка.

Тя е и една от любимките на почитателите на „ Динамо ”, които мъчно преглътнаха обстоятелството, че са изгубили един от най-хубавите си играчи и най-красивата половинка в отбора.

Джесика и Филипе са дружно към този момент повече от три години. Запознават се в родната Португалия и от този момент са неразделни.

Красавицата даже заряза всичко, с цел да се реалокира с половинката си в Румъния, откакто Филипе отиде да играе там. Тя го поддържа на всички домашен мачове на отбора му.

Двамата влюбени обожават да пътуват до разнообразни дестинации. Блондинката е луда по фотографията и запечатва всеки миг от ваканциите им. Често фотосите се появяват и в обществените мрежи, за наслада на почитателите.

А една от обичаните им дестинации е Париж.

Джесика се причисли към обичания си в София, като към този момент даже си избраха и жилище. Последните дни двойката е мощно впечатлена от мощния сняг и мраз в България, само че все пак не стопират да се забавляват като дребни деца в него.

Джесика бе и на „ Герена ” на домакинския мач с Ботев (Пловдив). Тя бе в компанията на половинките на Паулиньо и Жорди Гомес, като очевидно се вълнуваше от изявите на обичания си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР