Левски надигра Витоша (Бистрица) с 4:0 в контролна среща, след

...
Левски надигра Витоша (Бистрица) с 4:0 в контролна среща, след
Коментари Харесай

Бразилска самба: Левски се развихри срещу Витоша

Левски надигра Витоша (Бистрица) с 4:0 в контролна среща, откакто през вчерашния ден " сините " отстъпиха от Марица (Пловдив) с 1:2 в различен спаринг.

Рикардиньо (45+1) беше прецизен от дузпа, а през второто полувреме Уелтон (68) също се разписа с хубав прехвърлящ удар. Слави Паскалев (73) си означи автогол след остро подаване на Роналдо.

Ивелин Попов (75) също се разписа на празна врата след положително подаване на Рикардиньо. През първото полувреме удари на Рикардиньо и Роналдо срещнаха двете странични греди.

В 10-ата минута шут на Роналдо с десния крайник от добра позиция срещна гредата. Левски очевидно бе по-активният тим, само че футболистите на Станимир Стоилов не доближиха до чисти голови обстановки. В 21-вата минута Ивелин Попов шутира над вратата от границата на наказателното поле. Опитният футболист извърши свободен удар, само че в него нямаше акуратност.

В 25-ата минута Рикардиньо овладя топката в наказателното поле и шутира. Този път топката срещна десния непряк дирек на вратата. В 31-вата минута Попов пусна пас в кулоар към Уелтон, който овладя и шутира с левия си крайник към далечния ъгъл. Топката мина на сантиметри около вратата.

В 36-ата минута Рикардиньо влезе остро в наказателното поле, само че не съумя да насочи шута си към вратата. Минута по-късно Калоян Петков трябваше да се намесва след изстрел с глава на Уелтон. Стражът на Витоша сподели добър инстикт. Последва нова интервенция на вратаря на Витоша след удар с глава на Рикардиньо.

В края на първото полувреме Левски получи правото да извърши дузпа за игра с ръка в наказателното поле след удар на Ивелин Попов. Зад топката застана Рикардиньо, който прати вратаря в противоположния ъгъл.

В 49-ата минута Хосе Кордоба не съумя да преодолее вратаря от отлична позиция. Бранителят стреля право в стража на Витоша от няколко метра. В 52-рата минута Патрик-Габриел Галчев центрира по земя паралелно на голлинията. Рикардиньо нападна топката, само че закъсня с шпагата си и тя излезе в навън.

В 68-ата минута Левски стигна до втори гол. Уелтон се разписа с хубав прехвърлящ удар, който свари неопитен вратаря на Витоша.

В 69-ата минута младият вратар на Левски Иван Андонов се намеси след удар на Димитров. В 73-ата минута " сините " се добраха до трето попадение. Слави Паскалев си означи автогол след прострелно центриране на Роналдо по земя.

Левски продължи търсенето на голове и единствено две минути по-късно " сините " означиха четвърто попадение. Негов създател бе Ивелин Попов, който се разписа на празна врата след продължена топка от Рикардиньо.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР