Левски Лукойл започва защитата на трофея от турнира за Купата

...
Левски Лукойл започва защитата на трофея от турнира за Купата
Коментари Харесай

Константин Папазов пред Sportal.bg: Може да имаме проблеми

Левски Лукойл стартира отбраната на трофея от шампионата за Купата на България довечера. " Сините " имат привидно елементарно предизвикателство в четвъртфиналите на конкуренцията, изправяйки се против тима на Спартак (Плевен) от 17:00 часа в панагюрската зала " Арена Асарел ". Старши треньорът на столичани Константин Папазов обаче погледна по-реално върху нещата и съобщи пред Sportal.bg, че отборът му може да си има проблеми. Причината по тази причина е физическото положение на някои от главните му баскетболисти.

" За Купата нито един тим не отива без упоритости, тъй че би трябвало да се похабят сили ", сподели пред Sportal.bg Папазов. " Не играем на 100%, тъй че може да имаме проблеми ", добави наставникът.

В последния си мач от шампионата против Берое предходната седмица Левски Лукойл игра без трима от титулярите си - водачът Данило Тасич, крилото Чавдар Костов и главният плеймейкър Тайрън Бразелтън. И тримата са в групата за шампионата, само че не са здрави на 100%. Йордан Минчев неотдавна се завърна от дълго неявяване, а капитанът Асен Великов към момента лекува контузия.

Заедно с това, Папазов няма да има разполагаем и новото си попълнение - гардът Рейкуон Мичъл. Бившият състезател на Берое, който подписа със " сините " през предишния месец, към момента не е дошъл в България.

Ако Левски Лукойл се оправи със Спартак на четвъртфиналите, в идната фаза ги чака спечелилия от дуела сред Берое и Ямбол. Вчера пък станаха ясни полуфиналистите в горната половина на схемата - Балкан и Рилски състезател.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР